Recreatief

Laten we samen weggaan…met Juijn!

Vervoersbedrijf Juijn is gespecialiseerd in groepsvervoer en is breed inzetbaar op dit gebied. Bent u bezig met het organiseren van uw eigen uitstapje? Op zoek naar een compleet arrangement? Of zoekt u groepsvervoer voor een weekend weg? Wij denken graag met u mee op dit gebied! Dankzij onze luxe touringcars wordt elk uitje een succes.

Vervoersbedrijf Juijn heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van arrangementen en het vervoer wat hierbinnen mogelijk is. Zo is het mogelijk om voor een dag vervoer te regelen, maar ook voor een weekend naar de Ardennen of zelfs verder kunt u contact met ons opnemen.

Onze luxe touringcars zijn standaard uitgerust met comfortabele en verstelbare stoelen, toilet, koffiemachine en koelkast waardoor zowel korte als lange afstanden met gemak worden afgelegd en u ontspannen en uitgerust op plaats van bestemming arriveert.

Uw reis nog aangenamer dankzij onze extra service.

Bij ons begint uw uitstapje al op het moment dat u de bus in stapt. Wij kunnen uw reis nog aangenamer maken door onze volledig verzorgde cateringpakketten. Een lunch, ontbijt of gewoon een hapje voor onderweg kunt u door ons laten verzorgen. Wilt u meer informatie over onze cateringmogelijkheden, neem dan contact met ons op zodat wij dit met samen met u kunnen afstemmen.