Vervoersbedrijf Juijn ontvangt handhavingsconvenant ILenT

Geplaatst op

Vervoersbedrijf Juijn ontvangt handhavingsconvenant ILenT

Op donderdag twee maart ontvangt Vervoersbedrijf Juijn, uit handen van dr. P.C.J. (Peter) Neuteboom, directeur Rail en Wegvervoer ILenT, het handhavingsconvenant. Voor Juijn is het convenant een bekroning op het kwaliteitsbeleid welke het bedrijf al jaren voert. Het onderscheidend vermogen van een bedrijf moet steeds meer voortkomen uit de algehele kwaliteit welke een bedrijf levert, zowel in haar dienstverlening richting klanten en opdrachtgevers als ook in de gehele bedrijfscultuur. Met het handhavingsconvenant wil Juijn zich profileren als een bedrijf dat ook op het gebied van naleving wet- en regelgeving haar verantwoordelijkheden kent en neemt.

 

Vervoersbedrijf Juijn BV • Valeton 31 • 5301 LW ZALTBOMMEL • 0418-661283 • juijn@juijn.nl